Φαλλοπλαστική

Η Φαλλοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης του πέους, τόσο του μήκους όσο και του πάχους, ικανοποιώντας έτσι την αισθητική αλλαγή μορφής, αλλά και την λειτουργική ανάγκη για “υπερμεγέθη” στύση.

Τι είναι η φαλλοπλαστική;

H εμφάνιση των γεννητικών οργάνων και ιδίως το μέγεθος του πέους επηρεάζει την σεξουαλική αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Οι δυνατότητές της φαλλοπλαστικής καθορίζονται από τα ανατομικά χαρακτηριστικά και τις φυσικές αναλογίες του πέους, την ελαστικότητα του δέρματος, το μέγεθος του σε στύση και σε ηρεμία, των αγγείων και των νεύρων. Επίσης, το αποτέλεσμα της επέμβασης καθορίζεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τις δυνατότητες της αισθητικής χειρουργικής.

Πιο αναλυτικά…

Η φαλλοπλαστική έχει ως στόχο την αύξηση του μήκους και της διαμέτρου, ώστε ουσιαστικά να αυξηθεί ο όγκος του οργάνου. Για την αύξηση του μήκους του πέους γίνεται διατομή του συνδέσμου που συνδέει το πέος με την ηβική σύμφυση, ώστε να αποκαλύψει ένα μέρος από την “ρίζα” του πέους προσδίδοντας μήκος. Δεν κινδυνεύει η στύση του άνδρα.

Πρόκειται για την αλλαγή της σχέσης του ανατομικού έσω φαλλού με το έξω τμήμα του, το ορατό. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης επιμήκυνσης μπορεί να γίνει ταυτόχρονα και πάχυνση, με αυτόλογο λίπος από άλλες περιοχές του σώματος.

Πριν την επέμβαση

Πριν την επέμβαση, προηγείται εργαστηριακός έλεγχος. 6 εβδομάδες πριν από τη διαδικασία, σας συνιστούμε να διακόψετε το κάπνισμα, καθώς οι ασθενείς που καπνίζουν έχουν υψηλότερο κίνδυνο αργής επούλωσης και επιπλοκών.

Την εβδομάδα πριν από τη διαδικασία θα πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε ασπιρίνη ή οποιοδήποτε φάρμακο που περιέχει ασπιρίνη.

6 ώρες πριν από τη χειρουργική επέμβαση δεν πρέπει να καταναλώνετε φαγητό ή ποτό, εκτός από μικρές γουλιές νερού ή τσαγιού που επιτρέπονται έως και 2 ώρες πριν από την είσοδο.

Η επέμβαση

Η επέμβαση της φαλλοπλαστικής γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί 1,5 με 2 ώρες. Πραγματοποιείται με μικρή τομή στην υπερηβική περιοχή, η οποία στη συνέχεια απορροφάται και δεν αφήνει ουλή.

Μετά την επέμβαση

Συνιστάται αποχή από την σεξουαλική επαφή για 1 μήνα, ενώ ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στην περιοχή του πέους για καλύτερη αποκατάσταση. Ο χρόνος παραμονής στο νοσοκομείο είναι 1 ημέρα. Δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα του πέους, η ούρηση, η στύση, ο οργασμός και η εκσπερμάτιση.

FAQS - Συχνές ερωτήσεις

Με μια ματιά

Διαμονή στο νοσοκομείο:

Αυθημερόν

Χρόνος απουσίας από την εργασία σας:

1 εβδομάδα

Διάρκεια Χειρουργείου:

1-2 ώρες

Σεξουαλική Δραστηριότητα:

4-6 εβδομάδες μετά το χειρουργείο με περιορισμένη δραστηριότητα

Υγιεινή:

Κανονικό ντους στην περιοχή μετά από 1 εβδομάδα

Άσκηση:

Σε 4-6 εβδομάδες

Οδήγηση:

1 εβδομάδα

Πλήρης Ανάρρωση:

6 εβδομάδες

Θέση Υπνου:

Στο πλάι με λιγισμένα πόδια

Τελικό αποτέλεσμα:

μετά από 1 μήνα θα δείτε το τελικό αποτέλεσμα…

Menu