Αυξητική γλουτών

Η αυξητική γλουτών που αναλαμβάνει το ιατρείο μας ακολουθεί τη βραζιλιάνικη τεχνική του Dr.R.Gonzales, κατά την οποία τοποθετούμε ένθεμα στο μέσο του μείζοντος γλουτιαίου μυός.

Τι είναι η αυξητική γλουτών;

Η χειρουργική επέμβαση της αυξητικής γλουτών ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν μια πιο εύμορφη και σφριγηλή εμφάνιση στην περιοχή των γλουτών.

Πιο αναλυτικά…

Τα ενθέματα έχουν σχήμα οβάλ ή στρογγυλό και τοποθετούνται στον άνω πόλο ή και σε όλη τη γλουτιαία χώρα. Η τοποθέτηση των ενθεμάτων γίνεται από μια τομή 6 cm στο ύψος του κόκκυγα ανάμεσα στους μύες του γλουτού. Η επέμβαση διαρκεί 2 ώρες περίπου και γίνεται με γενική αναισθησία.

Μπορείτε να προχωρήσετε σε αυξητική γλουτών αν θέλετε:

Πιο εύμορφους γλουτούς με σωστό περίγραμμα
Πιο σφριγηλούς, τονισμένους γλουτούς

Είμαι κατάλληλος/η για ανόρθωση γλουτών;

Είστε κατάλληλος/η για ανόρθωση γλουτών, εάν ισχύουν όλα τα ακόλουθα:

Είστε σε καλή ψυχολογική και σωματική υγεία
Είστε στο ιδανικό σας σωματικό βάρος
Έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για το τι μπορεί να επιτευχθεί μέσω της χειρουργικής επέμβασης
Αναζητάτε να βελτιώσετε το σχήμα και το περίγραμμα των γλουτών και των μηρών σας
Ψάχνετε για μακροχρόνια αποτελέσματα

Πριν την επέμβαση

Πριν την επέμβαση, προηγείται εργαστηριακός έλεγχος. 6 εβδομάδες πριν από τη διαδικασία, σας συνιστούμε να διακόψετε το κάπνισμα, καθώς οι ασθενείς που καπνίζουν έχουν υψηλότερο κίνδυνο αργής επούλωσης και επιπλοκών.

Την εβδομάδα πριν από τη διαδικασία θα πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε ασπιρίνη ή οποιοδήποτε φάρμακο που περιέχει ασπιρίνη.

6 ώρες πριν από τη χειρουργική επέμβαση δεν πρέπει να καταναλώνετε φαγητό ή ποτό, εκτός από μικρές γουλιές νερού ή τσαγιού που επιτρέπονται έως και 2 ώρες πριν από την είσοδο.

Η επέμβαση

Η θέση της τομής είναι σε εντελώς δυσδιάκριτη θέση (κόκκυγας) με μήκος 6 εκατοστά περίπου, κάτι που σημαίνει ότι μετά από μερικές εβδομάδες δεν φαίνεται εντελώς τίποτα στην περιοχή. Τα περισσότερα από τα ράμματα διαλύονται για να αποφευχθούν τα σημάδια, αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικά που πρέπει να αφαιρεθούν περίπου μία εβδομάδα μετά τη χειρουργική επέμβαση. Οι μώλωπες διαρκούν περίπου 3 εβδομάδες.

Μετά την επέμβαση

Η καλύτερη θέση μετά την επέμβαση είναι αυτή όπου το σώμα βρίσκεται σε 45 μοίρες γωνία ενώ τοποθετούνται μαξιλάρια κάτω από την περιοχή του τροχαντήρα έως τα γόνατα. Απαραίτητη είναι η αντιβίωση, παυσίπονα και μυοχαλαρωτικά για τις πρώτες μετεγχειρητικές ημέρες. Την πρώτη μετεγχειρητική ημέρα ο/η ασθενής επιτρέπεται να περπατήσει, να κάνει ένα ντους, ακόμα και να καθίσει στην τουαλέτα. Τα ράμματα είναι συνήθως απορροφήσιμα ή αφαιρούνται σε 15 ημέρες. Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες μέρες πριν επιστρέψετε στη δουλειά και μερικές εβδομάδες πριν συνεχίσετε τις κανονικές σας δραστηριότητες – συμπεριλαμβανομένης της άσκησης.

FAQS - Συχνές ερωτήσεις

Με μια ματιά

Διαμονή στο νοσοκομείο:

1-2 νύχτες

Χρόνος απουσίας από την εργασία σας:

2 εβδομάδες

Διάρκεια Χειρουργείου:

2-5 ώρες

Σεξουαλική Δραστηριότητα:

4 εβδομάδες μετά το χειρουργείο με περιορισμένη δραστηριότητα

Υγιεινή:

Κανονικό ντους μετά από 1 εβδομάδα

Άσκηση:

Σε 6 εβδομάδες

Οδήγηση:

1 εβδομάδα

Πλήρης Ανάρρωση:

6-8 εβδομάδες

Θέση Υπνου:

Στο πλάι με λιγισμένα πόδια

Τελικό αποτέλεσμα:

2 έτη

Menu