Fractional Laser CO2

Το Fractional Laser CO2 είναι μία από τις πιο προηγμένες διαθέσιμες θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος και είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητά της στη θεραπεία τόσο επιφανειακών, όσο και βαθιών δερματικών προβλημάτων, όπως ουλές ακμής, ρυτίδες και υπερχρωματισμός.

Το δέρμα γίνεται πιο λείο, πιο φρέσκο ​​και πιο νεανικό.

Η θεραπεία ελαττώνει τα επιφανειακά άχρηστα κύτταρα, ενώ παράλληλα διεισδύει λίγο βαθύτερα στο επιπολής χόριο (μεσαία στιβάδα δέρματος). Το Fractional Laser CO2 συνδυάζει την ανάπλαση του δέρματος και την ανανέωση του κολλαγόνου σε ένα μόνο laser. Στοχεύει την εκάστοτε περιοχή, αφήνοντας το υπόλοιπο δέρμα γύρω από την περιοχή ανέπαφο. Αυτό ενθαρρύνει την επούλωση και την παραγωγή του κολλαγόνου, που αντικαθιστά το κατεστραμμένο δέρμα και σας αφήνει με φρέσκο, λαμπερό, υγιές δέρμα.

Το Fractional Laser CO2 δεν βελτιώνει απλά την εμφάνιση στο εξωτερικό στρώμα του δέρματός σας, αλλά εισχωρεί βαθιά μέσα στο χόριο για να εξομαλύνει και να μειώσει την εμφάνιση ουλών ακμής.

Το Fractional Laser CO2 είναι μιας ασφαλής θεραπεία για τους περισσότερους τύπους δέρματος, καθώς προσαρμόζεται ανάλογα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των παρακάτω προβλημάτων σε ολόκληρο το σώμα:

Φωτογήρανση
Μαύροι κύκλοι
Ξηρό, θαμπό δέρμα
Λεπτές γραμμές
Φακίδες
Χαλαρό δέρμα και γραμμές στα χέρια
Μέλασμα
Ερυθρότητα
Ουλές
Ραγάδες
Ρυτίδες
Πανάδες

Πριν τη θεραπεία Fractional Laser CO2

Ο ιατρός μας θα προβεί σε μια εμπεριστατωμένη εκτίμηση του δέρματός σας πριν από τη θεραπεία, όπου θα πραγματοποιήσει μια δοκιμή για να αξιολογήσει την απόκριση του δέρματος σας στο laser. Θα χρειαστεί να βρίσκεστε στο ιατρείο τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από τη θεραπεία, ώστε να τοποθετηθεί στο δέρμα σας μια αναισθητική κρέμα, ενώ θα πρέπει να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας.

Μετά τη θεραπεία Fractional Laser CO2

Αμέσως μετά τη θεραπεία, το δέρμα σας θα είναι κόκκινο. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες και μπορεί επίσης να εμφανίσετε πρήξιμο ή ξεφλούδισμα του δέρματος.

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε αντηλιακή κρέμα μετά από τη θεραπεία laser και να αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 30 ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 3 με 5 θεραπείες για μέγιστο αποτέλεσμα. Οι θεραπείες μπορούν να γίνονται με μεσοδιαστήματα 2 έως 6 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μεσοπρόθεσμα. Το μέγιστο αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από 2 – 3 μήνες.

FAQS - Συχνές ερωτήσεις

Menu