Υδρο-δερμοαπόξεση

Πιθανότατα να έχετε ακούσει για τη μικροδερμοαπόξεση που παρέχει μια βαθύτερη απολέπιση, εκτοξεύοντας στο δέρμα με πίεση μικροκρυστάλλους αργίλου και αποτελεί μια μέθοδο για την ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Η υδρο-δερμοαπόξεση είναι ένας πιο ήπιος τρόπος για να γίνει αυτό, γεγονός που καθιστά τη θεραπεία κατάλληλη και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.

Η υδρο-δερμοαπόξεση χρησιμοποιεί τις θεραπευτικές δυνάμεις του νερού για να χαρίσει απαλότητα, να καθαρίσει τους πόρους και να αναζωογονήσει το δέρμα.

Πώς λειτουργεί η υδρο-δερμοαπόξεση;

Η υδρο-δερμοαπόξεση αφαιρεί το άνω στρώμα του νεκρού δέρματος και παρέχει μια απολέπιση χωρίς κρυστάλλους. Αυτό πυροδοτεί το σώμα να αντικαταστήσει τα αφαιρεθέντα κύτταρα με νέα, υγιή κύτταρα του δέρματος, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση ατελειών, όπως οι ρυτίδες και οι γραμμές. Η επιφάνεια του δέρματος γίνεται πιο λεία και πιο σφριγηλή.

Σε αντίθεση με την τυπική μικροδερμοαπόξεση, η οποία χρησιμοποιεί ένα εργαλείο που δημιουργεί πρήξιμο, η υδρο-δερμοαπόξεση είναι μια διαδικασία απολέπισης χωρίς πόνο, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Η υδρο-δερμοαπόξεση απελευθερώνει τους πόρους από βρωμιά, υπολείμματα καλλυντικών, τοξικές ουσίες, υπερβολικό σμήγμα και βακτήρια.

Διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά. Το νερό που χρησιμοποιείται μπορεί να εγχυθεί με μέταλλα και βιταμίνες – ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας. Η θεραπεία θα αυξήσει την κυκλοφορία στο δέρμα και το δέρμα δεν θα ξεφλουδίσει υπερβολικά.

Είμαι κατάλληλος/η για υδρο-δερμοαπόξεση;

Είναι ιδανικό για όλες τις δερματικές παθήσεις (αντιμετωπίζει την υπερχρωματισμό, το ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα, τα σημάδια από τον ήλιο, την ακμή, το φράξιμο και τη συμφόρηση, τους διογκωμένους πόρους, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες).

Εάν έχετε ήπιες ουλές ακμής μπορούν να μειωθούν, όπως και οι λεπτές γραμμές. Είναι η τέλεια θεραπεία αν χρειάζεστε ένα απαλό, σφριγηλό πρόσωπο πριν από ένα μεγάλο γεγονός, όπως έναν γάμο.

Menu