Υαλουρονικό οξύ

Μια απλή και γρήγορη λύση για το πρόβλημα των έντονων ρυτίδων αποτελούν τα ενέσιμα εμφυτεύματα με βάση το υαλουρονικό οξύ.

Μπορεί να προσφέρει τεράστια βελτίωση στην ποιότητα, την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και στη βελτίωση της απαλότητας της επιδερμίδας.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που υπάρχει στο σώμα μας ούτως ή άλλως. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο γεμίζει τις ρυτίδες αλλά ταυτόχρονα αντικαθιστά κάτι που το δέρμα μας έχει χάσει με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Είναι το πρώτο προϊόν που επικεντρώνεται αποκλειστικά στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και όχι μόνο στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου.

Με ποιο τρόπο πραγματοποιείται η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ εισάγεται απευθείας στο δέρμα με μια σειρά ενέσεων, χρησιμοποιώντας μια πολύ λεπτή βελόνα. Συνήθως, χρησιμοποιείται οπικό αναισθητικό.

Είμαι κατάλληλος/η για τη θεραπεία υαλουρονικού οξέος;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος και προσφέρει μια υγιή λάμψη για έως και 9 μήνες. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνιστώνται θεραπείες υαλουρονικού οξέος κάθε 6 μήνες, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία και η ζωτικότητα του δέρματος.

FAQS - Συχνές ερωτήσεις

Menu