Νήματα

Το Thread Lift PDO COG είναι ένα μη χειρουργικό lifting με νήματα, κατάλληλο εάν έχετε χαλαρό δέρμα γύρω από το πρόσωπό σας από το μέση προς τα κάτω και αναζητάτε για μια πιο σφιχτή και φρέσκια εμφάνιση.

Η θεραπεία του lifting με νήματα είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση. Τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως και διαρκούν κατά μέσο όρο για περίπου 18 μήνες.

Τα νήματα PDO COG είναι 100% βιο-απορροφήσιμα ειδικού σχεδιασμού, ώστε να προκαλούν εξωτερική έλξη του δέρματος επιτυγχάνοντας την ανόρθωση του προσώπου με απολύτως ασφαλή τρόπο. Τα διαλυτά νήματα εισάγονται στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας σωληνίσκο, σηκώνοντας το χαλαρό δέρμα και βελτιώνοντας την υφή του. Αποτελούνται από άγκιστρα τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα εξωτερικής έλξης του δέρματος προς την επιθυμητή κατεύθυνση, ώστε να ανορθώσουμε τις περιοχές με έντονη χαλάρωση. Δεν υπάρχουν κοψίματα ή τομές, μόνο μικρές ενέσεις. Η πλήρης βιο-απορρόφηση τους ολοκληρώνεται βραχυπρόθεσμα.

Ποια είναι τα οφέλη του lifting με νήματα PDO COG;

  • Μακροχρόνια αποτελέσματα
  • Ελάχιστος χρόνος αποχής από την καθημερινότητα
  • Χωρίς τομές και ουλές
  • Μπορεί να επαναληφθεί και να συνδυαστεί με άλλες αντιγηραντικές θεραπείες

Οι ασθενείς παρουσιάζουν βελτίωση στην υφή του δέρματος, τις λεπτές γραμμές και την ελαστικότητα από τη διέγερση του κολλαγόνου και τη νεοαγγείωση, η οποία θα δώσει στο δέρμα μια συνολική πιο σφριγηλή και πιο σφιχτή εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου.

Η θεραπεία lifting με νήματα PDO COG

Η θεραπεία γίνεται με τοπικό αναισθητικό, που εγχέεται σε όλες τις περιοχές όπου θα τοποθετηθούν τα νήματα ή με τη χρήση ενέσιμης ξυλοκαϊνης και διαρκεί από 30 έως 45 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της βιο-διάσπασης των νημάτων, δημιουργείται γύρω από αυτά ένα φυσικό πλέγμα από ελαστικές ίνες και κολαγόνες ίνες.

Τα νήματα εισάγονται κάτω από το δέρμα στις προκαθορισμένες περιοχές και στη συνέχεια ανυψώνονται προς τα πάνω για να επιτευχθεί ένα αναζωογονημένο περίγραμμα.

Ποιες περιοχές μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη διαδικασία lifting με νήματα PDO COG;

Τα νήματα PDO είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά για:

Χαλάρωση του μετώπου και του βλεφάρου
Ρυτίδες
Χαμηλή ή αμβλύ ρινική άκρη
Πτυχές και γραμμές χαμόγελου
Χαλάρωση και ζαρωμένος λαιμός
Διπλό πηγούνι

Είμαι κατάλληλος/η για lifting με νήματα PDO COG;

Η διαδικασία συνιστάται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες ηλικίας 30-50+ που εμφανίζουν μέτρια έως έντονη χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό. Συνιστάται, επίσης, σε εκείνους που δεν έχουν προβεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση τουλάχιστον 4 μήνες πριν από τη θεραπεία.

FAQS - Συχνές ερωτήσεις

Menu