Θεραπείες τριχωτού κεφαλής

H μεσοθεραπεία τριχωτού κεφαλής εφαρμόζεται σε περιπτώσεις αραίωσης στο τριχωτό της κεφαλής αλλά και αδύναμης τριχοφυΐας, σε άνδρες και γυναίκες.

ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΚΕΦΑΛΗΣ

Η θεραπεία στοχεύει στη πύκνωση του τριχωτού της κεφαλής.

Μέσω ειδικών μικροβελόνων εφαρμόζονται ενδοδερμικές μικροεγχύσεις σε όλο το τριχωτό της κεφαλής, με διαφορετικούς συνδυασμούς βιταμινών, αμινοξέων και μετάλλων. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για τη θρέψη και την υγιή επανάπτυξη των τριχοθυλάκων. Παράλληλα ενεργοποιείται η ροή τους αίματος στο δέρμα του τριχωτού, ευνοώντας την ενδυνάμωση της τριχοφυΐας.

Διάρκεια θεραπείας: 4-10 συνεδρίες συνολικά, μία συνεδρία ανά 10-15 ημέρες

Αποτελέσματα
Μείωση της τριχόπτωσης
Ενεργοποίηση τριχικών θυλάκων
Ρύθμιση λιπαρότητας
Βελτίωση ποιότητας της τρίχας

Είμαι κατάλληλος/η για μεσοθεραπεία μαλλιών;

Ναι, εάν αντιμετωπίζετε ένα ή περισσότερα συμπτώματα από τα παρακάτω:

Ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία ή κληρονομική απώλεια μαλλιών
Κουρασμένα και αφυδατωμένα μαλλιά
Απώλεια μαλλιών που οφείλεται σε stress, κούραση ή μη ισορροπημένη διατροφή
Λιπαρά, λεπτά μαλλιά ή μαλλιά που μεγαλώνουν αργά

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PRP

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) εφαρμόζεται με την τεχνική των πολλαπλών μικροενέσεων. Στην PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία εισάγεται στο δέρμα πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Το πλάσμα περιέχει ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια, πρωτεΐνες, διάφορα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και ηλεκτρολύτες.

Μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο PRP.

Θεραπεία τριχόπτωσης με laser

Η θεραπεία της τριχόπτωσης με laser είναι μια σύγχρονη συμπληρωματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε άνδρες και γυναίκες σε περιπτώσεις ανδρογενετικής αλωπεκίας, γυροειδής αλωπεκίας, φαρμακευτική αλωπεκίας, χημειοθεραπείας, σε τριχόπτωση μετά την εγκυμοσύνη ή την εμμηνόπαυση.

Η σύγχρονη θεραπεία της τριχόπτωσης με laser αποκαθιστά την λάμψη και τον όγκο της τρίχας και είναι ιδανική για τα αρχικά στάδια της τριχόπτωσης.

Πώς πραγματοποιείται η θεραπεία τριχόπτωσης με laser;

Με τη χρήση ειδικής συσκευής laser, το φως που διαπερνά το τριχωτό της κεφαλής ανοίγει τους πόρους του δέρματος και ενεργοποιεί την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στα θυλάκια της τρίχας. Έτσι η τρίχα να τροφοδοτείται με θρεπτικά στοιχεία και τα μαλλιά γίνονται πιο πυκνά και δυνατά.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και απολύτως ασφαλής για την υγεία.

Menu