Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία, είτε πρόκειται για το πρόσωπο, είτε για άλλο μέρος του σώματος, είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που περιλαμβάνει τη χρήση πολλαπλών ενέσεων.

Αυτές οι ενέσεις συμβάλλουν στην παροχή σημαντικών φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων, ορμονών, ενζύμων, αντιοξειδωτικών, ανόργανων συστατικών και βιταμινών στο μεσαίο στρώμα του δέρματος που συσφίγγουν και αναζωογονούν την εμφάνιση της περιοχής.

Ορισμένες φαρμακευτικές και ομοιοπαθητικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη μεσοθεραπεία είναι:

Υαλουρονικό οξύ
Αμινοξέα
Μέταλλα
Βιταμίνη A, B, C, E και / ή Κ

Η μεσοθεραπεία αυξάνει τα φυσικά επίπεδα παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, ενεργώντας ως αντιγηραντική θεραπεία. Ένα bonus αποτέλεσμα είναι ότι η μεσοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση του υπερβολικού λίπους.

Εκτός από τη θεραπεία της μελάγχρωσης, των μαύρων κύκλων και των λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια, η μεσοθεραπεία είναι επίσης αποτελεσματική στη θεραπεία της τριχόπτωσης, των ραγάδων και της κυτταρίτιδας.

Πώς γίνεται η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία γίνεται με την έγχυση του μείγματος από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά συστατικά, στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στα χέρια ή και σε όλο το σώμα. Η έγχυση γίνεται με σύριγγες που έχουν μία πολύ λεπτή και μικρή βελόνα.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί
η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ακόλουθες
παθήσεις του δέρματος

Ρυτίδες στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια
Χαλάρωση δέρματος
Κουρασμένο, θαμπό δέρμα
Ραγάδες
Κυτταρίτιδα
Απώλεια μαλλιών
Αλλαγές στο χρώμα του δέρματος

FAQS - Συχνές ερωτήσεις

Menu