Κρυολιπόλυση 360°

Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους χωρίς χειρουργείο. Η θεραπεία είναι ιδανική για το ενοχλητικό περιττό πάχος στην κοιλιά, στην περιφέρεια, ή στους γοφούς.

H κρυολιπόλυση με την μοναδική τεχνολογία 360° χρησιμοποιεί τεχνολογία ψύξης των λιποκυττάρων για να εξαφανίσει ομαλά, αποτελεσματικά και μόνιμα το ανεπιθύμητο λίπος και να σμιλέψει το σώμα περιμετρικά.

Η τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360 μοίρες) επιτρέπει ενιαία διάχυση της ψύξης, εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Μια συνεδρία είναι αρκετή, ενώ τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά έπειτα από 3-4 εβδομάδες, ενώ ολοκληρώνονται σε 2-3 μήνες.

Η τοπική ελεγχόμενη εφαρμογή ψύχους καταστρέφει τα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, χωρίς να καταστρέφει το δέρμα ή τα υπόλοιπα κύτταρα. Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό, σε περίπου 3 μήνες.

Μετά τη θεραπεία της Κρυολιπόλυσης 360°

Μετά τη θεραπεία, η επιστροφή στο σπίτι και τις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Δε χρειάζεται καμία ειδική περιποίηση μετά τη θεραπεία.

Είμαι κατάλληλος/η για Kρυολιπόλυση 360°;

Η κρυολιπόλυση είναι μέθοδος που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Δεν ενδείκνυται για άτομα που προσπαθούν να χάσουν μεγάλη ποσότητα βάρους. Η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες ή άνδρες, που παρά την υγιεινή διατροφή και την άσκηση, δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος.

Menu